Авторозборка "Йокогама"

Йокогама - фото
вулиця Подільська, 23
ДеньГодини роботиПерерва
Пн,Вт,Ср,Чт,Пт10:00 - 18:00Без перерви
Сб10:00 - 15:00Без перерви
НдВихідний

Інформація

Автомобілі японського виробництва вирізняються багатофункціональністю, ергономічністю, неймовірною витривалістю та надійністю. Але навіть такі безпечні та практичні авто можуть вийти з ладу. Для їх оперативного та якісного ремонту вам знадобляться першокласні запасні частини та деталі. Відмінним рішенням буде покупка вживаних автозапчастин. Адже це можливість купити якісні запасні частини до вашого автомобіля за неймовірно низькою ціною. Де ви можете їх придбати? Скористайтеся послугами автошроту. Автошрот («авторозборка») — це місце, де ви без зайвих проблем придбаєте вживані запчастини у відмінному стані за доступною ціною.

Пропонуємо скористатися послугами «Йокогама». Ми розбираємо автомобілі, що не підлягають ремонту на запчастини та реалізуємо вживані запасні частини у відмінному стані. Наші послуги будуть корисні власникам японських автомобілів. «Йокогама» виконує функції автошроту та реалізує високоякісні запчастини, деталі й комплектуючі до японських авто.

У «Йокогама» до ваших послуг великий вибір автозапчастин до таких марок японських автомобілів:

  • «Subaru»;
  • «Mazda»;
  • «Nissan»;
  • «Mitsubishi».

Чому люди обирають «Йокогама»? Наші переваги:

  • Звернувшись до нас ви отримаєте практично нові комплектуючі, деталі та запасні частини, а також зможете вигідно позбутися старого авто, що не підлягає ремонту;
  • «Демократичні» ціни на всі автотовари;
  • Завдяки тому, що ми самостійно здійснюємо розбір автомобілів, ми маємо можливість пропонувати клієнтам рідкісні деталі, комплектуючі та запчастини, а також такі, що «зняли» з виробництва.

Відгуки